Само оригинални стоки

Парфюмите, които можете да закупите от нас, идват  от специфични доставчици на сертифицирани производители. Това гарантира, че доставените стоки винаги ще бъдат оригинални и с безупречно качество. Парфюмите на нашата  страница идват от същите доставчици като парфюмите в нашите магазини.

Купуването на парфюми в интернет е лесно и безопасно

 И парфюмът е просто продукт
Важното е да се запомни, че парфюмът е продукт като всеки друг и може да бъде дефектен, точно както всеки друг продукт. Най-често срещаните дефекти включват проблеми с пулверизатора, при които той не разпръсква аромата както трябва. Вторият най-често срещан дефект е "изтичането", при което в парфюма попада въздух и ароматът изветрява. Тогава парфюмът мирише по по-различен начин, отколкото трябва, и клиентът може да почувства, че парфюмът не е оригинален или е с по-ниско качество.
По-рядко срещаните проблеми включват например промяна на цвета. При производството на парфюми се използват специални оцветители, които могат да променят цвета си. Това е характерно за ароматите на Thierry Mugler. Производителят е наясно с този проблем, но все още не е направил промени в производствения процес.

Преформулиране на парфюмната композиция
Една от причините, поради които два еднакви парфюма могат да миришат различно, се нарича преформулиране. Какво представлява то? Понякога производителят преформулира парфюм, без да уведоми никого - нито дистрибуторите, нито търговците на дребно, нито клиентите. Парфюмът все още се продава в същата опаковка, със същото име, но ароматът му е малко по-различен поради преформулирането. Може да се случи и така, че двете версии да се продават по едно и също време, вие да си купите парфюм и той да мирише различно от този, който сте купили наскоро. Това не е дефект.

Един аромат от различни части на света
В някои случаи разликата в парфюмите може да се дължи на факта, че производителите правят своите продукти специално за различни пазари и ароматът понякога е различен. Един парфюм може да има малко по-различен състав в зависимост от това дали е предназначен за Европа, арабските страни или Америка. Флаконът изглежда идентичен, името е същото, но ароматът може да е малко по-различен.

Светът на парфюмите  ухае прекрасно  и благодарение на онлайн търговците на дребно можете да избирате измежду хиляди аромати от цял свят. Може да го направите от  уюта на собствения ви дом, когато пожелаете и на цени, които са повече от приятни. Нещо повече, пазаруването на парфюми онлайн е не само безопасно, но и по-лесно от всякога.

ИЗТОЧНИК: http://blog.pricemania.sk/nakupujeme-online/25-kupit-parfum-na-internete-je-jednoduche-a-bezpecne